Terugblik Gooimorning

Wat kan Gooiconsult betekenen voor organisaties in ontwikkeling? Dat hebben we op deze ochtend laten zien. Door zelf informatie te geven, maar vooral onze opdrachtgevers aan het woord te laten. Hoe pakken zij vraagstukken aan op het gebied van leren en presteren, samen met Gooiconsult. ABN AMRO, KPN, UWV en Ymere waren aanwezig om dit toe te lichten.

Na de opening van Rick de Rijk ging Gooimorning van start. Kennis delen, inspiratie opdoen en vakgenoten ontmoeten in een gemoedelijke sfeer. Tussendoor een hapje, drankje, ontspannen stoelmassage en een (h)eerlijk kopje koffie of thee van Wings & Roots. We kijken er met heel veel plezier op terug en willen alle betrokkenen bedanken voor hun bijdrage en bezoekers voor hun komst op 5 september.

Programma

EXPERTS

René Horn – UWV

TEAMS
Ester de Jong – ABN AMRO

OUTWARD MINDSET
Lucienne van der Linde – Gooiconsult

COMMERCIE

Hendrike Tamboer – KPN

LEIDERSCHAP
Michiel Stadhouders – YMERE

METEN VAN PERFORMANCE
Renée Lubberdink (ROI Institute Europe)
Jack Philips (ROI Institute)

Meer informatie

Buiten de businesscases vond er interessante kennisoverdracht plaats op het gebied van Outward Mindset en het meten van performance met ROI Institute Europe. Wil je hier meer over weten? We lichten het graag aan je toe. Neem contact op met Rick de Rijk, vul het contactformulier in of bel naar 0346 745 500.

Nog vragen?

Tijdens Gooimorning boden wij een mix van informatie, ontwikkelingen, ontmoetingen, sprekers en verrassende elementen. Heb je naar aanleiding van deze Gooimorning nog vragen? Of heb je interesse in onze expertisegebieden en aanpak? We gaan graag met je in gesprek! Neem gerust contact met ons op.

WINNAAR WIN EEN COACH!

De Win een coach prijsvraag is gewonnen door:

Radna Verwoerd
Rivas Zorggroep

Zij wint 3 x 1 uur coaching door 1 van onze top coaches. Voor zichzelf of om weg te geven. We wensen Radna of de ontvanger veel nieuwe inzichten toe.