Ik. ben. Liesbeth.

Project support team ǀ creatief ǀ gedreven ǀ proactief en ondernemend ǀ grote verantwoordelijkheidsgevoel ǀ kwaliteit en detail gericht ǀ energiek ǀ flexibiliteit ǀ organisator ǀ moeder van 2 dochters ǀ Koken, hardlopen, tennis yoga, zumba dans ǀ optimistisch

Binnen Gooiconsult houd ik mij als support medewerker trainingsprogramma bezig met ondersteunde taken zoals het organiseren, uitvoeren en de administratie van trainingsprogramma’s bij verschillende organisaties. Ik stem de planning van trainingen af met de trainers, acteurs en locaties. Verder zorg ik ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld.

Uitdagend aan mijn baan zijn de verschillende soorten rollen. Ik word creatief van het schakelen tussen verschillende werkzaamheden.  Ik vind het heerlijk om te organiseren, te coördineren en te plannen en om dingen op elkaar af te stemmen. Het geeft mij energie om doelen te stellen, te behalen en weerwaarde te creëren. In mijn werk haal ik plezier uit het contact met klanten en collega’s.

In mijn vrije tijd sport en wandel ik graag met de hond. Ik hou van koken, lekker eten en gezelligheid met vrienden, familie en mijn gezin.

Contact

Liesbeth van Hoffen

Liesbeth van Hoffen