• BLOW YOUR MIND

  Volg de WAKE-UP webinars

Laat je inspireren deze zomer

Natuurlijk. Rust, bezinning en stilte horen bij de zomer. Maar volledig indutten hoeft nou ook weer niet! Met onze Wake-Up Webinars schudden wij je plezierig wakker. Gericht op wat jij kan doen om jouw organisatie te laten excelleren. Om daar vervolgens in alle rust een plannetje voor te maken.

De voordelen op een rij:

 • Het kost je weinig tijd (ongeveer drie kwartier) en je bent op je gekozen thema helemaal wakker geschud.
 • In de ochtend is het nog niet zo warm; je hebt nog alle energie.
 • Je moet tijd reserveren voor belangrijke dingen en dat is ontwikkeling zeker!
 • Je kunt de hele dag nog reflecteren op wat je hebt geleerd.

Kortom, aarzel niet en schrijf je in!

Aanmelden wake-up webinars

Lees op deze pagina welke webinars je allemaal kunt volgen. Heb jij je keuze gemaakt welke webinars je wilt volgen? Of nog beter, doe je ze allemaal? Geef het hieronder aan.

  Ik meld me aan voor:

  Ik ga ervoor en neem deel aan alle webinarsDurft jouw organisatie leiderschap te laten evolueren in deze tijd? - 16 juli 10.00 - 10.45 uurHoe beïnvloed je vanuit HR de ‘harde cijfers’? - 4 augustus 10.00 - 10.45 uurExterne Mindset en organisatieverandering - 6 augustus 10.00 - 10.45 uurExcelleren in sales als optimale business partner - 13 augustus 10.00 - 10.45 uurDe 5 condities van teameffectiviteit - 18 augustus 10.00 - 10.45 uurHoe managers met Multipliers meer uit hun team halen - 20 augustus 10.00 - 10.45 uurLeiderschap met impact: TACT- 27 augustus 10.00 - 10.45 uur

  Bij deelname aan een of meerdere webinars ontvang je automatisch onze nieuwsbrief. Hiervoor kun je je op elk moment weer uitschrijven.

  Voor wie

  Dit webinar is voor iedereen die in een organisatie leiding geeft aan teamleiders, teammanagers of die zich bezighoudt met ontwikkeling van de medewerkers, zoals: HR-directeur, HR-manager, L&D-manager, Divisiemanager, Operations manager, Commercieel directeur, Performance manager, Managing director.

  De wake-up webinars

  DURFT JOUW ORGANISATIE LEIDERSCHAP TE LATEN EVOLUEREN IN DEZE TIJD?
  Donderdag 16 juli 2020 – 10.00 – 10.45 uur

  Leiderschap vraagt dat je ergens voor gaat staan en je laat horen. Leiderschap vraagt ook dat je soms naast iemand gaat zitten en luistert. Hoe werkt leiderschap in deze tijd? Hoe wordt leiderschap meer van ons allemaal? Waar focus jij op bij hybride leiderschap in deze tijd? Gooiconsult neemt jou mee in haar visie op leiderschap en leiderschapsontwikkeling. Laat je verrassen door de wetenschappelijke, praktische en praktijkgerichte, impactvolle benadering!

  HOE BEÏNVLOED JE VANUIT HR DE ‘HARDE CIJFERS’?
  Dinsdag 4 augustus 2020 – 10.00 – 10.45 uur
  HR en L&D-afdelingen kunnen pas echt partner voor de business zijn als ze weten wat er nodig is om business doelstellingen te bereiken. Ondanks dat er genoeg data zijn over ‘harde cijfers’ zoals verzuim, verloop, medewerkerstevredenheid en klanttevredenheid, delen we in 3 kwartier een aantal tips om deze harde resultaten te beïnvloeden.

  HOE DRAAGT EEN EXTERNE MINDSET BIJ AAN ORGANISATIEVERANDERING?
  Donderdag 6 augustus 2020 – 10.00 – 10.45 uur

  Mindset bepaalt gedrag. Gedrag bepaalt resultaat. Juist nu! Hoe beweeg je als organisatie mee in deze turbulente en onzekere tijd? Hoe houd je een team gemotiveerd en betrokken? Om verandering in een organisatie effectief te bewerkstelligen, zal niet alleen het gedrag moeten veranderen, maar met name de mindset. Maar hoe kun je medewerkers helpen een externe mindset te ontwikkelen? In 3 kwartier nemen we je mee in de filosofie en theorie van The Arbinger Institute.

  EXCELLEREN IN SALES ALS OPTIMALE BUSINESS PARTNER
  Donderdag 13 augustus 2020 – 10.00 – 10.45 uur

  Onze klanten zijn niet meer hetzelfde als 10 jaar geleden. Ze zijn slimmer, beter georganiseerd en vooral beter geïnformeerd. Hoe kan je desondanks met commercie succesvol blijven? In dit webinar delen wij onze inzichten na vele ontwikkeltrajecten voor o.a. salesmanagers en accountmanagers. Om te kunnen excelleren moet je kunnen spelen met de verschillende sales strategieën en vaardigheden. Wanneer moet je constructieve spanning opzoeken, de juiste vragen stellen? Wanneer de voordelen van jouw producten of diensten pitchen? Wanneer deel je ontwrichtende inzichten en ga je echt de verbinding aan? We bekijken dit complexe spel dat de optimale business partner als geen ander beheerst.

  DE 5 CONDITIES VAN TEAMEFFECTIVITEIT
  Dinsdag 18 augustus 2020 – 10.00 – 10.45 uur

  Wat alle teams gemeenschappelijk hebben is dat voor succes vijf condities aanwezig moeten zijn. Teameffectiviteit wordt bepaald door o.a. een eenduidige koers, het benutten van talent en georganiseerde groepsprocessen. Werken aan teameffectiviteit werkt alleen als het gericht is op de juiste conditie. In dit webinar nemen wij je mee hoe wij teams doelgericht leren te verbeteren, door deze condities van het eigen team in kaart te brengen.

  MANAGERS HALEN MET MULTIPLIERS MEER UIT HUN TEAM
  Donderdag 20 augustus 2020 – 10.00 – 10.45 uur

  In een snel veranderende wereld hebben leiders alle talenten van hun teamleden nodig. Multipliers zijn leiders die anderen inspireren zich te stretchen om resultaten te leveren die verwachtingen overtreffen. Ze gebruiken hun kennis en inzichten om de talenten en mogelijkheden van de mensen om hen heen te vergroten. Wil jij weten hoe je een Multiplier wordt? In dit webinar geven wij je een eerste inkijkje in de wereld van Multipliers en delen we praktische tips.

  LEIDERSCHAP MET IMPACT: TACT
  Donderdag 27 augustus 2020 – 10.00 – 10.45 uur

  TACT-vol leiderschap heeft alles te maken met het invloed uitoefenen op de performance en wendbaarheid van organisaties. Hoe, dat delen we graag in dit webinar. In 3 kwartier nemen je mee in een intro over de 4 werkende bestanddelen die ervoor zorgen dat jij jouw impact vergroot op de resultaten van de organisatie: Trust, Accountability, Communication en Team.

  Overige webinars deze zomer:

  Dinsdag 21 juli 2020 geven ROI Institute Europe en ABN AMRO het webinar: ‘Hoe coaching on the job bijdraagt aan de resultaten van ABN AMRO’.

  DE SPREKERS

  Maak alvast kennis met onze experts die deze zomer voor je klaar staan. Allemaal enthousiast en gedreven om hun inzichten over te brengen en om te luisteren naar jouw uitdaging. Dus pak die kans en meld je aan!

  WEBINAR

  Durft jouw organisatie leiderschap te laten evolueren in deze tijd?

  Rick en Ron

  Rick de Rijk – partner Gooiconsult – is een echte fan van leren en ontwikkelen. Niet als fenomeen op zichzelf maar wel als een zeer krachtig middel om resultaten te bereiken. Resultaten door mensen en voor de organisatie. Gooiconsult is een van de weinige bureaus in Nederland die dit in haar DNA heeft zitten. Dat was voor mij de motivatie 10 jaar geleden om bij Gooiconsult te starten. 

  Ron Otten – partner Gooiconsult – wil altijd het hoogste en het diepste ontdekken. “Ik observeer graag, zoek graag en ik ben graag de gids. Ik word blij daar waar ik dit kan doen in dienst van anderen, van leerprocessen, van veranderprocessen. Leiderschap is voor mij een doorlopend onderzoek naar de essentiële en werkzame elementen van die rol. Mijn focus op leiderschap is aangewakkerd door mijn eigen ervaringen als project en business unit manager in het bedrijfsleven.”

  WEBINAR

  Hoe beïnvloed je vanuit HR de ‘harde cijfers’?

  Klaas en Renée

  Klaas Toes – directeur ROI Institute Europe: helpt meer dan 30 jaar bedrijven en overheid om hun Human Capital Strategies, Leadership, Change and Sales te implementeren. Ondersteunde de implementatie van Human Capital-programma’s met harde gegevens over Business Impact en ROI. Dat de waarde van leren voor organisaties nooit tastbaar was, motiveerde hem tot Human Capital Analytics.

  Renée Lubberdink – managing Consultant ROI Institute Europe: “Geboeid door impact van mensen op resultaat maak ik soft skills meetbaar die bijdragen aan performance verbetering. Bepalen wat mensen doen (gedrag) waardoor zij de organisatie succesvol maken. ROIE levert als strategisch partner in People performance analytics inzichten waarmee klanten de business resultaten kunnen verbeteren. We tonen aan dat investeren in mensen rendeert.”

  WEBINAR

  Hoe draagt een externe mindset bij aan organisatieverandering?

  Els en Jan

  Els Ruiter – Facilitator Externe Mindset: Els werkt ruim twintig jaar als trainer en coach en houdt van haar vak. Zij krijgt energie van haar werk wanneer ze mensen in beweging krijgt in de richting van een nieuwe uitdaging. Het gedachtegoed van de Externe Mindset van Arbinger biedt daarbij een prachtig instrument dat zij enthousiast in diverse leiderschapstrajecten heeft opgenomen.

  Jan Brunsting – Facilitator Gooiconsult: In zijn rol als manager, trainer, coach, facilitator is Jan altijd geboeid door de communicatie tussen mensen. We communiceren de hele dag en toch, ondanks die routine loopt het soms moeizaam. Dit makkelijk maken voor mensen staat voor hem centraal in zijn vak. Externe mindset is enorm behulpzaam om mensen effectiever te laten communiceren. Vandaar dat hij dit gedachtegoed graag deelt met mensen.

   

  WEBINAR

  Excelleren in sales als optimale business partner

  Twan en Marieke

  Twan Bijsterveld – partner Gooiconsult: “Mijn ambacht is het trainersvak. Het is fantastisch om te mogen bijdragen aan de ontwikkeling van anderen. De expertisegebieden waarin ik dat ambacht uitvoer zijn commercie, teams en leiderschap. Dit doe ik gebaseerd op gezond verstand, veel vlieguren in de praktijk en ondernemerschap, waarin ik elke dag ook mezelf mag ontwikkelen op deze gebieden.”

  Marieke Bouthoorn – managing consultant Gooiconsult: Met een passie voor mensen vindt ze het een uitdaging om zaken concreet, praktisch en uitvoerbaar te maken. Vanuit een scherpe probleemanalyse en gedrevenheid komt zij graag, binnen een actief en betrokken team, tot een gezamenlijke en juiste oplossing voor een vraag. Zij ziet de mogelijkheden van ieder mens en probeert alles te halen uit elk initiatief.

  WEBINAR

  Teameffectiviteit richt zich op de 5 condities

  Jennifer en Victor

  Jennifer Lem – senior Programmaleider Gooiconsult: bekijkt een situatie geboeid vanuit verschillende perspectieven, samen met klant, deelnemers en collega’s. Zoeken en vinden van beweegredenen, de impact van processen en besluitvorming in de organisatie, van team of individu. Zo ontstaan vaak oplossingen of verbeteringen.

  Victor Burger – partner Gooiconsult: voert ruim 25 jaar met ongelooflijk veel plezier trajecten uit waarbij leren, veranderen en resultaat centraal staan. Klanten vinden hem scherp en doelgericht (want: ‘bijna raak is toch mis’), meervoudig kijkend (creëert mogelijkheden) en plezierig ontwrichtend (veilig uit de comfortzone om patronen te doorbreken). In de kern is hij met name geïnteresseerd in hoe systemen werken. Individuele mensen, teams, afdelingen of de gehele organisatie als systeem.

  WEBINAR

  Managers halen met Multipliers meer uit hun team

  Peter en Patricia

  Peter Wiersema – Trainer/Facilitator en Consultant: “Uit eigen ervaring weet ik dat de maximale inzet van talenten en de genius van je medewerkers zeer bepalend zijn voor het succes en de wendbaarheid van je organisatie of team. In mijn werk ben ik vele mooie voorbeelden tegengekomen waarin “Leading as Multiplier” leidt tot duurzame ontwikkeling van medewerkers en resultaten.”

  Patricia Steen – LuijtenSenior Programmaleider Gooiconsult: “In mijn werk kom ik organisatievraagstukken tegen in vele soorten en maten. Vaak gaat het om leiderschap. Leiderschap kan je heel ingewikkeld maken; ik vind het een uitdaging om de complexiteit terug te brengen naar een concreet, praktisch en toepasbare oplossing. Daarbij ben ik altijd nieuwsgierig naar jouw uitdaging en context; daar moet het immers gaan werken!”

  WEBINAR

  Hoe krijg je met TACT meer grip op leiderschap

  Vivienne en Patricia

  Vivienne Weerts – senior Programmaleider Gooiconsult: “Vragen stellen, willen begrijpen… en actie! Ik ben altijd op zoek naar hoe iets beter en handiger kan. Net voorbij de comfortzone, maar overzichtelijk en te doen. Met inzichten die je een ander perspectief laten zien. Voor individuen en teams, gericht op leiderschap en teamontwikkeling.”

  Patricia Steen – LuijtenSenior Programmaleider Gooiconsult: “In mijn werk kom ik organisatievraagstukken tegen in vele soorten en maten. Vaak gaat het om leiderschap. Leiderschap kan je heel ingewikkeld maken; ik vind het een uitdaging om de complexiteit terug te brengen naar een concreet, praktisch en toepasbare oplossing. Daarbij ben ik altijd nieuwsgierig naar jouw uitdaging en context; daar moet het immers gaan werken!”

  webinar gemist?

  Heb je een webinar gemist of heb je interesse maar kun je niet op die datum? Laat het ons weten dan vinden we een oplossing.

  Hallo daar!