Kom ook naar de Gooi Evening!

De avondmarkt waar we het thema TEAMS belichten vanuit diverse invalshoeken. Struin rond tussen de verschillende aanbieders, laat je informeren, doe workshops, stel jouw teamvraag, ontmoet collega HR en business vakgenoten en laat je verrassen!

Donderdag 20 september 2018

TEAMS AANJAGERS VAN VERBETERING ORGANISATIE PERFORMANCE?

Meer weten over de (on)zin van teamontwikkeling? En hoe je met teams de organisatieperformance kunt verbeteren? Kom naar de Gooi Evening!

We organiseren de Gooi Evening met partners op het gebied van leren & presteren, waardoor het aanbod zeer gevarieerd is. Enkele tipjes van de sluier:

  • Zin en onzin van team modellen zoals Hackman
  • Hoe realiseer je blijvende gedragsverandering
  • Een nieuwe scan om team condities in kaart te brengen
  • 70-20-10 voor teams
  • Keynote Teams & Externe Mindset
  • En meer!

Dit alles in de gemoedelijke sfeer van een avondmarkt. Struin rond, doe kennis op, neem deel aan een workshop, bespreek mogelijkheden voor jouw team(vraagstukken) en ontmoet HR en business collega’s. Lees hieronder meer achtergrondinformatie.

Donderdag 20 september 2018
17.00 – 20.00 uur
Huize Voordaan, Groenekan

Wil je een introducée meenemen? Leuk! Iedere persoon dient wel even apart aangemeld te worden. En kom vooral ook met je team. Kun je ter plekke samen jullie performance onder de loep nemen en mogelijkheden ontdekken voor verbetering hiervan.

Meer informatie? Bel 0346 – 745 500. Of meld je direct aan!

Het programma:

16.30 – 17.00 inloop
17.00 – 17.30 start en voorstellen partners
17.30 – 18.00 ronde 1 : verzorgd door Ownpower, Tulser, ROI Institute Europe en Gooiconsult
18.05 – 18.35 ronde 2 : verzorgd door Ownpower, Tulser, ROI Institute Europe en Gooiconsult
18.45 – 19.15 ronde 3 : verzorgd door EMC Performance, Perflectie, Bloomville en Gooiconsult
19.20 – 19.50 ronde 4 : verzorgd door EMC Performance, Perflectie, Bloomville en Gooiconsult
19.50 – 20.00 prijsuitreiking, afsluiting & borrel

De rondes zijn momenten om workshops of presentaties te volgen. In je keuze ben je vrij. Ook is het mogelijk een ronde over te slaan en de mensen op de marktplaats te ontmoeten en te genieten van een hapje en drankje. De bovengenoemde organisaties zijn daar te vinden als ze geen workshop geven.

Meld je aan
Enthousiast geworden? Via het formulier hieronder meld je je aan. We hopen je te ontmoeten op de Gooi Evening! De toegang is gratis.

Ik kom graag naar de Gooi Evening

Nieuwsgierig?
Bekijk alvast de GOOI EVENING krant, waarin vermeld staat welke workshops en presentaties er worden gegeven, wat er verder te beleven én te winnen is!

TEAMS ALS AANJAGERS VAN DE PERFORMANCE

Organisaties moeten efficiënter performen, met minder mensen meer werk verzetten. Jonge medewerkers willen autonomie en directe feedback. Management lagen verdwijnen. Steeds meer organisaties zien teams als middel om deze soms tegenstrijdige bewegingen te faciliteren. Wat kan een organisatie dan doen? Op basis van het begeleiden van honderden teams heeft Gooiconsult een team aanpak ontwikkeld die bewezen effectief is. Hoe deze aanpak werkt ontdek je op de Gooi Evening!

SAMEN WETEN WE MEER, SAMEN CREËREN WE MEER

Samen met Bloomville, EMC Performance, Ownpower, Perflectie, ROI Institute Europe en Tulser geven wij een brede kijk op teams. Vanuit diverse modellen zoals Hackman, vanuit het perspectief van het meten van prestaties, het werkplek leren, 70-20-10, externe mindset, leerplatformen, online ondersteuning van leren en meer! Gooi Evening is tegelijkertijd een plaats om deze experts in leren en presteren te ontmoeten.

Business & pleasure

Op de Gooi Evening combineren wij het nuttige met het aangename en is er een hapje en drankje, een gezellige ontmoetingsplaats en verrassende activiteiten.

Na een leerrijke avond vertrek je met nieuwe informatie over hoe teams kunnen verbeteren ten gunste van de performance van organisaties.

Via de logo’s vind je meer informatie over onze Gooi Evening partners.

 

Ontvang ook onze nieuwsbrief met updates over de Gooi Evening!