Bijt je vast in een actueel thema!

Kom lunchen bij Gooiconsult en zoek de verdieping

Tijdens de Gooi Bite vertellen we je meer over onze visie en werkwijze rondom een bepaald onderwerp. Dat doen we aan de hand van een inspirerende keynote. Je kunt naar deze Gooi Bite komen om informatie op te doen en geïnspireerd te raken. Ook kun je advies inwinnen over jouw vraagstuk. Tevens zie je praktijkcases, kun je ervaringen delen met vakgenoten en is het mogelijk te leren van en met elkaar.

TEAMS

LEIDERSCHAP

COMMERCIE

EXTERNE MINDSET

GOOIBITE THEMA’S EN DATA

Eerstvolgende Gooi Bite: dinsdag 12 februari 2019

Thema: Teams & Teamontwikkeling

Tijd: 12.00 – 14.00 uur

Locatie: Groenekanseweg 85, Groenekan

Kosten:  75 euro per persoon (ex btw)*

*Deze bijdrage schenken wij volledig aan het goede doel: Only Friends

Ik meld mij aan voor:

LUNCH MET EEN BITE

Wij nodigen je graag uit om kennis met ons te maken onder het genot van een heerlijke lunch in Groenekan: de Gooi Bite! Ook als je ons al kent is het interessant om op een bepaald thema dieper in te gaan. Daarom organiseren wij iedere maand een Gooi Bite met een ander (inhoudelijk) thema.

Wat is de Gooi Bite?

Tijdens de Gooi Bite vertellen we je, aan de hand van een inspirerende keynote, meer over onze visie en werkwijze rondom een bepaald onderwerp. Je kunt naar een Gooi Bite komen om informatie op te doen en geïnspireerd te raken. Ook kun je advies inwinnen over jouw vraagstuk. Tevens zie je praktijkcases, kun je ervaringen delen met vakgenoten en is het mogelijk te leren van en met elkaar.

De eerstvolgende Gooi Bite

De eerstvolgende Gooi Bite is op 12 februari 2019 en staat in het teken van Teams & Teamontwikkeling.

Gooi Bite Teams

Tijdens ervaringen met honderden teams hebben wij geleerd dat stuurloze en disfunctionele teams te verbeteren zijn, dat gespannen werk situaties kunnen veranderen naar een aangenaam werk klimaat. Daarnaast hebben wij ook enige kritiek op veel team interventies; wat ons betreft wordt de interpersoonlijke kaart te snel gespeeld. Er moet gewerkt worden aan ‘vertrouwen’. De vraag is of dit in veel gevallen de beste interventie richting is.

Op basis van deze ervaringen hebben wij een aanpak ontwikkeld die voldoende ruimte biedt aan specifieke teamvragen en tegelijkertijd beheersbaar blijft. Deze lichten we toe tijdens de Gooi Bite Teams & Teamontwikkeling.

Met de Gooi Bite steun je een goed doel: Only Friends

De sportclub voor kinderen en jongeren met een beperking, Only Friends, dragen wij een warm hart toe. Tijdens de Gooi Afternoon in april 2018 hebben we naar de inspirerende woorden van oprichter Dennis Gebbink mogen luisteren. Hij raakte ook onze bezoekers daarbij zichtbaar met zijn mooie verhaal. Dat heeft ons doen besluiten deze organisatie te steunen. Wij doneren daarom de bijdrage van 75 euro die wij per persoon vragen voor de Gooi Bites, volledig aan Only Friends.

Ontvang ook onze nieuwsbrief