Michiel Stadhouders

Learning & Development | Leiderschap | Adviseur, Trainer & Facilitator | Enthousiast & bevlogen | Nieuwsgierig | Vader van drie.

Waar komt iets vandaan en waar gaat het naartoe? Gefascineerd door de wereld om mij heen, ooit afgestudeerd als historicus maar inmiddels al vele jaren actief in de wereld van leren en ontwikkelen. Wat maakt dat mensen de dingen doen die ze doen? Vanuit dit vraagstuk werk ik op het snijvlak van organisatie, mens en leiderschap. Daarin neem ik mijn ervaring als historicus mee en kijk ik naar de patronen op een dieperliggend vlak. Van daaruit kan weer naar voren worden bewogen.

Ik werk voornamelijk als adviseur en trainer. De ene keer richt ik mij op het proces van verandering, de andere keer direct met de groep in de zaal. Vanuit mijn brede expertise op het gebied van leren en ontwikkelen ben ik een verbindende adviseur en begeleider die mensen en organisaties helpt het aanwezige talent beter te benutten. Vanuit oprechte interesse help ik organisaties bij het analyseren en uitvoeren van de essentiële bouwstenen om het aanwezige talent optimaal te benutten. Daarnaast ben ik een betrokken en objectieve facilitator van individuen en teams. Ik breng expertise van buiten naar binnen, ben conceptueel sterk en weet theorie te verbinden aan praktijk. Ik haal voldoening uit zichtbaar resultaat bij mensen zelf of in de organisatie. Dat is waar ik het voor doe!

Contact

helpful and unhelpful behaviour

In leadership development we make a distinction between helpful and unhelpful behavior. Helpful behavior is the behavior we like to see from the leaders in the organization. Unhelpful behavior is behavior that is often shown with the best intention, but unfortunately doesn’t help. Usually we are unaware of this behavior. Unhelpful behavior has a negative influence on your leadership. Therefore, we pay attention to "unlearning" unhelpful behavior in our leadership programs and thus increase the impact of your leadership in the program.

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.