De ‘Foam’ van Rituals: Rituelen als basis voor nieuw leiderschap

Artikel Leiderschap bij Rituals in TVOO

Deel dit bericht:

Artikel Leiderschap bij Rituals in TVOO

De ‘Foam’ van Rituals: Rituelen als basis voor nieuw leiderschap

Voor het magazine TVOO schreven Rick de Rijk en Jitske Zengerink (Head of People & Organization Development bij Rituals) een artikel over het leiderschapsmodel FOAM.

Hoe houd je de juiste rituelen in leven en creëer je nieuwe die passen bij een groeiende organisatie? In dit artikel wordt je meegenomen in de ontwikkeling van het Leiderschapsmodel van Rituals, met de toepasselijke naam FOAM.  Hoe het model is ontstaan en wat het zo succesvol maakt. Bovendien worden er twee mooie voorbeelden over de organisatie brede aanpak van ownership en de teamaanpak van marketing toegelicht om het leiderschapsmodel nog praktischer te maken voor de lezer.

Wil je meer weten over wat wij kunnen betekenen voor jou op het gebied van Leiderschap en leiderschapsontwikkeling?  neem dan gerust contact op met Rick de Rijk

Meer lezen uit TvOO? 

Ieder jaar verschijnen er 4 edities van het Magazine TVOO. Wil jij als HRD- professional inspiratie op doen en interessante artikelen of interviews lezen over uiteenlopende HRD thematiek in toonaangevende organisaties? Abonneer je dan voor slechts € 25,-! Dan heb je een abonnement op hét vakblad voor de HRD-professional! Klik hier voor een abonnement

TVOO Magazine

Gerelateerde artikelen

helpful and unhelpful behaviour

In leadership development we make a distinction between helpful and unhelpful behavior. Helpful behavior is the behavior we like to see from the leaders in the organization. Unhelpful behavior is behavior that is often shown with the best intention, but unfortunately doesn’t help. Usually we are unaware of this behavior. Unhelpful behavior has a negative influence on your leadership. Therefore, we pay attention to "unlearning" unhelpful behavior in our leadership programs and thus increase the impact of your leadership in the program.

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.